Teknik Servis Hizmetleri

Kurumsal Bakım anlaşması Hizmetimiz

Ticari işletmeler için, bilgisayarlardan kaynaklanan en ufak bir sorun hem personelin vakit kaybına, hem ticari zararlara sebebiyet vermekte, o zaman sorun meydana geldikten sonra çözüm bulmaya değil, sorunun meydana gelmesini engellemeye çalışmak gerekmekte…

Kurumsal Bakım Anlaşması, yapılan anlaşmaya göre, günün her saatinde veya mesai saatleri içerisinde, Bilgisayar Donanımı,içinde bulunan yazılımlar veya Bilgisayar Çevre Birimleri ile ilgili herhangi bir sorun meydana geldiğinde veya herhangi bir sorun meydana gelmemesi için, bilgisayarlara müdahale edilip, sorunların giderilmesi, gereken önlemlerin alınması hizmetlerini kapsar.Firmamız kurumsal bakım anlaşması yaptığı işyerilerine aylık olarak yapılan işlemler ve yapılması gereken değişiklikleri içeren bir rapor sunar.

Koruyucu Periyodik Bakım

Meydana gelebilecek arızaları önlemek, cihazların ömrünü uzatmak ve daha verimli çalışmayı sağlamak amacıyla periyodik yapılan kontrollerdir. Periyodik bakımda yapılan işler:

*  Bilgisayar , yazıcı ,modem ve diğer ürünlerin iç ve dış temizliği
*  Bağlantı kontrolleri
*  Fonksiyon testleri
*  Hdd temizleme
*  Virüs kontrolü ve Temizleme
*  Verimi artırmaya yönelik ayarlamalar.

Yapılan işler bir rapor ile müşteriye sunulur ve onay alınır. Periyodik bakım sıklığı cihazların bulundukları ortama, çalışma durumuna, müşteri isteğine göre ayarlanır.

Garanti Dahilinde Teknik Servis

Servisimizden temin edilen garantisi devam eden ürünlerin arızası durumunda uygulanan prosedürdür.

Kurulum/Altyapı hizmetleri

Firmamız tarafından Satışı gerçekleştirilen ürünlerin montaj ve kurulumunu kapsar.Ayrıca müşteri talebine göre işyerinde yapılan alyapı hizmetlerinide içermektedir.Müşteri temsilcimiz ile yaptığınız görüşme sonucu hazırlanan projeye uygun olarak altyapı çalışması yapılır.

Taşıma

Bilgisayar sistemlerinin bulunduğu ortamdan farklı bir ofis,oda yada mekana taşınarak bağlantılarının yapılmasını kapsar.
Uzaktan Erişim Aracılığı İle Teknik Servis Hizmeti

Birçok firmadan farklı olarak talebiniz doğrultusunda arızalı bilgisayarınıza uzaktan erişim ile bağlanarak oraya gelmeksizin problemlerinize çok kısa sürede çözüm üretmekteyiz.Servise yerinde müdahale durumlarında yaşanan zaman kayıplarını ortadan kaldırılır ve yaşanılan soruna müdahale süresini en aza indirilir.

*  Müşteri Yerinde Servis
*  İstanbul Bilgisayar Laboratuvarlarında servis
*  Koruyucu bakım ve temizlik
*  Notebook harddisk, LCD ekran, klavye onarımı ve değişimi
*  Notebook anakart BGA ve chip değişimi
*  Microsoft işletim sistemleri ve Office uygulamaları desteği
*  Uzaktan erişim ile teknik destek
*  Gezici servis araçları
*  Arızalı ürün yerine yedek ürün verilmesi
*  Donanım ve yazılım güncelleme hizmetleri
*  Data kurtarma, bilgi yedekleme
*  Virüs temizleme