Web Site Tasarımı

İstanbul Bilgisayar Danışmanlık ve Güvenlik Sistemleri, benzersiz, seçkin, amaca uygun, güncel web tasarım  trendlerine uygun işler yapmaktadır. Bu prensip, İstanbul Bilgisayar Danışmanlık ve Güvenlik Sistemleri kültürünün  temelidir.

Grafik  tasarım ile animasyonlu görsellerin ahenkli uyumunu sağlayan, içerik ile de  verilmek istenen mesajın ve bilgilerin estetik ve teknik mükemmelliğini  sağlayan işler çıkarmaktadır.

Web  Tasarım Süreçleri;

İstanbul Bilgisayar Danışmanlık ve Güvenlik Sistemleri, kurumsal web sitesi veya e-ticaret projeleri siparişlerinde  aşağıdaki tasarım süreçlerini adım adım uygular.

Öncelikle  firmaları çok iyi analiz eder, beklentilerini, ulaşmak istedikleri hedefi  algılayıp harekete geçer.

Alınan  izlenimleri ve düşünceleri müşterisi ile paylaşır. Tüm kretaif  yaratıcılık yeteneklerini ve birikimlerini web tasarım hizmet süreci  boyunca planlanan projelere aktarır.

Genel  Konsept Tasarımı ve Alt Sayfa Duruşlarının Belirlenmesi, Kod  Geliştirme, Kod Yapısı ile Tasarımın Uyumlulaştırılması, Veri  Girişi, Testler, Yayına Geçiş, Eksiklik veya Hatalara Karşı  Sorumluluk aşamaları geçilir.

Tüm  bu aşamaların düzgün bir şekilde yürüyebilmesi için İstanbul Bilgisayar Danışmanlık ve Güvenlik Sistemleri ve müşterinin birlikte çalışmaları esas alınmaktadır.

Diğer  taraftan web tasarım işleminin yapılması sadece projenin ilk ayağıdır. Web  sitesinin yapılması yeterli değildir. Yaşatılması ve Yayılması gibi en az web  tasarımının yapılması kadar önemli iki unsur daha vardır.

Web  sitesinin Yaşatılması aşaması için, proje siparişinde de yer alması koşuluyla,  İstanbul Bilgisayar Danışmanlık ve Güvenlik Sistemleri, içerik yönetim sistemleri geliştirilir ve bu içerik  yönetim sisteminin eğitimi verilir.

Web  sitesinin yapılması ve yaşatılması, hedef ziyaretçilerin farkında-lığının  sağlanmaması halinde yine eksik kalmış olacaktır. Bu kısımda özellikle internet  reklamcılığı devreye girmelidir. Arama motorları dostu (SEO) yapıda tasarlanmış  içerik ve mimarinin doğal sonuçlarla iyi konumlar elde etmesini temin etmek üst  düzey çabalar gerektirir. İstanbul Bilgisayar Danışmanlık ve Güvenlik Sistemleri bu kısmıyla bakıldığında başarılı kayıtlar  yapmış olsa da herhangi bir konumlama garantisi vermez.

Garantili  konumlama sadece Google AdWords ile mümkün olmaktadır. Bunun için Google  AdWords Sipariş Formunu doldurulması gerekmektedir.